Om CLINICCARE

OM CLINICCARE™

Lågmolekylär hyaluronsyra är en huvudingrediens i CLINICCARE™ hudvårdsprodukter och fungerar lite som en superhjälte för din hud. Tänk dig hyaluronsyra som en osynlig skyddshjälm som inte bara vaktar cellernas immunitet utan också kickar igång de metabola processerna. Dessutom är den en mästare på att hålla kvar fukt – upp till tusen gånger sin egen vikt! När vi åldras minskar hyaluronsyran i huden, och det är här lågmolekylär hyaluronsyra från CLINICCARE™ kommer in och räddar dagen.

Vanlig hyaluronsyra har en molekyldiameter på hela 3000 nm, vilket är för stort för att tränga in i hudens djupare lager där den behövs som mest – utrymmet mellan cellerna är ju bara 100 nm. Men tack vare japanska forskare har CLINICCARE™ tagit fram en lågmolekylär version av hyaluronsyra som är tusentals gånger mindre än den vanliga. Det innebär att den kan dyka ner i hudens djupaste skikt utan några nålar!

VARFÖR VÄLJA CLINICCARE™?
Våra produkter är som en VIP-biljett till hudvårdslyx och finns generellt bara på medicinska kliniker, estetiska salonger och SPA-anläggningar.

RESULTATEN CLINICCARE™ erbjuder teknologiskt avancerade kosmetiska produkter som ger både omedelbara och långvariga effekter.

Vår lågmolekylära hyaluronsyra tränger djupt in i huden och jobbar inifrån för att återfukta och föryngra. Våra specialformuleringar ger fantastiska resultat tack vare en unik kombination av effektiva aktiva ingredienser.

Med CLINICCARE™ får du det senaste inom teknologi och säkerhet. Dessutom garanterar alla våra produkter en djupgående och långvarig återfuktning av huden.

Kort sagt, med CLINICCARE™ får din hud en vetenskapligt grundad kärleksförklaring!