Kontakta oss

Mimass AB
Östra Långgatan 29
731 30  Köping

Telefon: 08 – 756 77 13
E-postadress: cliniccare@mimass.se

Beställning

För att genomföra ett köp på vår webbplats krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på vår webbplats godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Med benämningarna vi, våra, vårt och oss nedan avses Mimass AB.

En bekräftelse på beställningen skickas ut till registrerad e-postadress, oftast inom några minuter.

Alla beställningar anses som bindande. IP-nummer registreras på alla beställningar. Har du gjort en beställning av misstag så måste du kontakta oss omedelbart.

Priser och betalning

Samtliga priser är angivna i SEK (svenska kronor) inklusive moms. Mimass förbehåller sig rätten att genomföra prisförändringar. Avgift för frakt tillkommer. Mimass reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och prislista på webbsidan.

[Ange Mimass betalningsalternativ och villkor här, ]

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och vår sekretesspolicy.

Leveransinformation

Normal leveranstid är 1-3 dagar beroende på adress. Vissa avvikelser kan förekomma. Vi levererar varor med [ange Mimass leveransmetod] och leverans sker till brevlåda eller postombud beroende på storlek och vikt. Vi gör allt för att leverera dina varor så snabbt som möjligt.

På order understigande 599 kr (ink. moms) debiteras en fraktkostnad på 75 kr. På order överstigande 800 kr (ink. moms) sänds varorna fraktfritt.

Mimass är inte ansvarig för skada eller försening som beror på myndighets åtgärd, krigsliknande händelse, brand, arbetskonflikt, beslag, brist på transportmedel, allmän varubrist eller andra omständigheter som Mimass ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar Mimass fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad. Detsamma gäller förseningar av leveranser av leverantör till Mimass i enlighet med liknande omständigheter.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. För leverans som returnerats till Mimass p,g,a att mottagaren vägrat ta emot godset eller uppgivit fel adress så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 200 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

Reklamationer och returer

Har du fått en skadad produkt eller saknar en produkt i din order så gör du en Reklamation. Reklamation av felaktig produkt skall göras så snart fel på produkten upptäcks och den kan betraktas som felaktig eller icke funktionsduglig för avsett ändamål. Eventuellt fel på en vara ska anmälas till Mimass kundtjänst snarast eller så snart felet borde ha upptäckts, detta inom skälig tid.

Återskick kan endast göras om Mimass levererat fel vara/varor eller vid beslut från Mimass om återtagande av vara/varor. Mimass står för reklamationskostnader om skadan anses vara ett fabrikationsfel. Mimass tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada, slitage eller vanvård. Vid godkänd reklamation står vi för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp.

Som kund ansvarar du för produkten tills det att den mottagits av vår returavdelning. Paketera väl.

Ångerrätt 

Har du ångrat ditt köp så kan du göra en retur till oss inom 14 dagar från det att du tagit emot varan. Under denna period kan du skicka tillbaks dina varor för återbetalning. Vi tar en avgift på 49 kronor för portot.

Vi godkänner ej returer/reklamationer av produkter som du använt, men som ej lever upp till dina förväntningar. Vid eventuell känd allergi eller överkänslighet rekommenderar vi alltid att du provar en för dig ny produkt på en liten yta och väntar i 24 timmar för att se om det sker någon reaktion.

Kontakta alltid Mimass innan din retur så postar vi en retursedel till dig. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Som kund har du ansvar för produkten tills att den mottagits av vår returavdelning. Paketera väl.

Hantering av personuppgifter
Läs vår integritetspolicy.

Mimass AB – 556904-1386