Hitta en Salong

På en auktoriserad CLINICCARE-salong möter du hudterapeuter som är expertutbildade i CLINICCAREs hudvårdssystem. Vare sig du hanterar hudutmaningar, strävar efter föryngrande resultat eller bara önskar ge din hud lite extra omsorg, anpassas behandlingen specifikt för din unika hudtyp och livsstil. För optimala resultat, kombinera professionella salongsbehandlingar med CLINICCAREs vetenskapligt framtagna hudvårdsprodukter hemma, vilket säkerställer ett lysande utseende genom alla livets skeden.

CLINICCAREs behandlingskoncept

En professionell behandling på en CLINICCARE-salong erbjuder inte bara en avancerad och effektiv behandling med vetenskapligt bevisad effekt, utan även en möjlighet till avkopplande stunder för både kropp och själ.

Hitta din närmaste salong här! För att upptäcka en salong i din närhet, börja med att skriva in den stad eller adress du föredrar.

En lista över alternativ kommer att visas för dig att välja från. Sökningen kommer att presentera alla salonger som ligger inom en radie på 5 km från din angivna plats. De salonger du hittar här erbjuder ett komplett CLINICCARE behandlingsprogram.