Välkommen till början av din resa mot en strålande, välmående hud. Vi förstår att varje persons hudresa är unik, präglad av personliga mål, önskemål och livssituationer. Hos oss står du i centrum – dina känslor, dina behov, din vision om ideal hudhälsa och skönhet. Vår ambition är att stötta dig i att uppnå dina hudvårdsmål på ett sätt som känns rätt för dig, oavsett budget.

Vi vet att den perfekta hudvården inte bara handlar om produkterna du använder, utan också om att känna sig förstådd och respekterad. Det är därför vi är här för att vägleda dig genom varje steg, med en rådgivning som skall kunna anpassas efter just dina behov och önskemål.

Låt oss tillsammans utforska, hitta och anpassa en hudvårdsrutin som inte bara förbättrar din huds utseende utan också stärker ditt självförtroende och välbefinnande, allt medan vi håller ett öga på vad som är hållbart för din budget.

Din resa mot hudens välmående börjar här, med oss vid din sida.

Förenkla Din Hudvård med CLINICCARE: En Steg-för-Steg Guide till Strålande Hud

Ge din hud den omsorg den förtjänar med CLINICCAREs enkla och effektiva hemvårdsrutin. Med vår pedagogiska steg-för-steg guide, säkerställer vi att du får ut det mesta av din hudvård med minimal ansträngning, oavsett vilken serie du väljer. Vår unika approach garanterar att varje hudvårdsrutin följer samma grundläggande steg, vilket ger en känsla av enkelhet och effektivitet över hela linjen.

Oavsett vilken hudtyp du har eller vilka specifika behov du önskar adressera, är grunden i din hudvård hos oss densamma. Denna konsistens i rutinen underlättar inte bara en vana som din hud kommer att tacka dig för, utan gör det också smidigt för dig att eventuellt växla mellan olika serier inom CLINICCARE, utan att behöva lära dig en ny rutin.

Vår filosofi är att hudvård inte ska vara komplicerat. Genom att följa samma steg, oavsett val av serie, stärker och förenklar vi din dagliga hudvårdsregim. Detta innebär att du kan känna dig trygg i att ge din hud det den behöver, samtidigt som du sparar tid och energi. Med CLINICCARE är det enkelt att uppnå och bibehålla strålande, hälsosam hud, med rutiner som är skräddarsydda för att passa in i ditt liv, och inte tvärtom.

Allt börjar med en rengöring

Välj mellan en krämig eller lotion-baserad rengöring beroende på vad som känns bäst för din hud. Oavsett vilken du väljer, lovar vi en grundlig rengöring som lämnar huden fräsch utan att strippa den på dess naturliga oljor.

Läs mer om våra rengöringsprodukter

Steg 1: Toner / Moisturizer

Återfukta med X3MEGF Liquid Moisturizer (Steg 1):

Upplev dubbel kraft av en toner och moisturizer i en och samma produkt. Denna innovativa lösningen förbereder och återfuktar huden, sätter sedan grunden för resten av din hudvårdsrutin.

Läs mer om våra Liquid moisturizers

Steg 2: Boosta huden på djupet

Boosta med X3MEGF Essence Moisturizer (Steg 2): Vårt extremt lätta serum går djupare för att adressera hudens underliggande utmaningar. Njut av intensiv återfuktning och förnyad lyster med bara några droppar.

Läs mer om våra Essence Moisturizers

Steg 3: Vård och skydd av hudbarriären

Stärk med X3MEGF Serum Moisturizer (Steg 3):

Det här är ett kraftfullt serum som återställer och stärker din hudbarriär. Det skyddar huden och säkerställer att de föregående stegen i din rutin bibehåller sin effektivitet och dina hudvårdsmål uppnås.

Läs mer om våra Serum Moisturizers

Fokus på Detaljer

HYAL+ LIP&EYE RENEWAL CREAM: Mjuka upp och skydda dina mest känsliga områden med denna ögonkräm rik på lugnande ingredienser och hyaluronsyra. Perfekt för att bekämpa fina linjer och torrhet runt ögon och läppar.

Läs mer om våra Ögon & läpprodukter

Slutligen, Solskydd

 

Avsluta din rutin med ett solskydd som passar just din stil och dina behov. Skydda din hud mot skadliga UV-strålar samtidigt som du bibehåller dess hälsa och ungdomlighet.

Läs mer om våraSolskyddsprodukter

Vilken serie skall du välja som passar dig?

Fortsätt att anpassa din hudvårdsrutin med CLINICCARE för att möta just dina unika behov. Vårt utbud av specialiserade produkter är utformat för att ge riktade lösningar för en mängd hudtillstånd och mål. Här är hur du kan välja rätt produkt beroende på vad din hud behöver:

  • För Underhåll och Förebyggande: Om ditt mål är att bibehålla hudens hälsa och förhindra tecken på åldrande eller skador, är X3M EGF Refresh det perfekta valet. Denna produkt är idealisk för daglig användning för att hålla din hud i toppskick.

  • För Fina Linjer och Rynkor: Om du är angelägen om att minska synligheten av fina linjer och rynkor, rekommenderar vi också X3M EGF Refresh. Dess formel är designad för att återfukta och återställa, vilket ger en jämnare och mer ungdomlig hudton.

  • För Torr och Stram Hud: Upplever du torrhet och en stram känsla i huden? X3M EGF Refresh är formulerad för att erbjuda intensiv återfuktning, återställande av hudens naturliga barriärfunktion och lindring av obehag.

  • För Rodnad och Känslighet: Om din hud tenderar att rodna eller kännas reaktiv, är X3M EGF Refresh det ideala valet. Dess lugnande egenskaper hjälper till att mildra irritation och stärka hudens motståndskraft.

  • För Pigmentfläckar och Ojämn Hudton: Om du kämpar med hyperpigmentering, fläckar eller en ojämn hudton, välj X3M EGF Glow. Inte bara arbetar den mot befintliga pigmentförändringar, den hjälper också till att förebygga framtida skador och minskar fina linjer och rynkor.

  • För Rodnad och Hudutbrott: För hud som lätt blir röd och upplever utbrott, är X3M EGF Pure en utmärkt lösning. Dess lugnande och reparerande formula hjälper till att hantera rodnad och bidrar till en klarare hudton.

  • För Akneutbrott: Kämpar du med akne? X3M EGF Pure är specifikt utvecklad för att lindra och hantera akneutbrott, samtidigt som den lugnar huden och minskar inflammation.

Med CLINICCAREs specialanpassade produkter kan du känna dig trygg i att du tar hand om din hud på bästa sätt, oavsett dina specifika behov eller utmaningar. Välj den produkt som bäst matchar din huds krav och se fram emot synliga förbättringar och långvarig hälsa.

En lyxig boost 

Våra masker är designade för att intensifiera effekterna av din vanliga hudvårdsregim, och erbjuda en djupare nivå av näring och återfuktning som din hud kommer att älska.

Lyxig hudvård med CLINICCARE Premium

En exklusiv serie produkter som är noggrant utformade för att erbjuda oöverträffad vård och resultat för din hud. I hjärtat av denna prestigefyllda kollektion ligger en sammansättning av de mest avancerade, vetenskapligt beprövade ingredienserna, kombinerade med innovativ teknologi för att ge synliga resultat och en exceptionell hudvårdsupplevelse.